TÉLI KERÉK AJÁNLATUNK

 

Kedves Érdeklődő!

 

Fontos számunkra az Ön és kedves családja biztonság, ezért a hidegebb időjárás beköszönte elött szeretnénk felhívni a figyelmét a megfelelő gumiabroncsok fontosságára!

 

A téli gumi szükségessége

Ha a hőmérséklet tartósan 7°C alá csökken, a nyári gumiabroncsok anyaga ridegebbé válik és csökken az úthoz való tapadásuk. A téli gumiabroncsok, különleges alapanyagkeveréküknek köszönhetően, a legrosszabb időjárási körülmények között is megtartják rugalmasságukat. Magyarországon ugyan 1,6 mm az előírt minimális gumiabroncs profilmélység, de a szakértők szigorúbb álláspontot képviselnek: vizsgálatuk alapján a téli gumiabroncsok teljesítménye már 4 mm-es kopásszint alatt jelentősen lecsökken – vagyis minél kisebb a mintázati mélység, annál hosszabb a gépjármű fékútja és megnő a baleset bekövetkezésének esélye. Biztonságos, nyugodt utazása érdekében azt ajánljuk, hogy a téli időszak előtt ellenőriztesse gumiabroncsai kopottságát!

 

A SUZUKI Eredeti szerelt kerekek előnyei

A gumiabroncsok elhasználódását nagyban meggyorsító igénybevétel a szezononkénti fel- és leszerelés, ezért hosszabb távon jobban megéri a szerelt kerekek használata. Az általunk ajánlott szerelt kerekek gyártása és szerelése éppoly gondossággal történik, mint az új autók kifejlesztése. Gyártásuk a legszigorúbb minőségi elvárásoknak is megfelelő beszállítók gyártósorain, a legfejlettebb technológiával történik. A SUZUKI, valamint az általa választott gyártócégek termékei mind rendelkeznek a legújabb ISO gyártási tanúsítványokkal és jogosítványokkal.

 

A márkaszervizben történő tárolás előnyei

Márkaszervizeinkben az értékmegőrző keréktároláshoz hozzá tartozik a tisztítás, az állapotfelmérés. A szezon közeledtével felhívják figyelmét a közelgő kerékcsere szükségességére és a várakozás elkerülése érdekében időpontot is egyeztetnek Önnel. Amíg márkaszervizünk valamelyik kulturált, kényelmes ügyfélterében várakozik, tájékoztatják az aktuális szervizakciókról is.

 

Amennyiben téli gumija túlságosan kopott vagy esetleg bármilyen sérülést tapasztal rajta, most előrendelési akciónkban még tavalyi áron juthat prémium minőségű télikerék garnitúrához!

Szett tartalma: 4 db  YOKOHAMA BluEarth V905*Winter 215/60R16 99H + 4 db gyári lemezfelni + 4 db gyári TPMS szelep.

                               AKCIÓS ÁR: 340.000 Ft

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, értékesítő és szervizes kollégáink készséggel állnak rendelkezésére telephelyeink bármelyikén

 

 

Ajánlatunk 2023.01.16-tól illetve a készlet erejéig érvényes, Suzuki Vitara és S-Cross modellekre.

 

KAPCSOLÓDÓ AJÁNLATAINK

NAGY SUZUKI TESZTHÓNAP

érdekel

Készletünk

érdekel